Mijn naam is Wendy van Lith, in 1972 geboren in Den Haag. Sinds 2010 woon ik samen met mijn partner en 3 kinderen in Waddinxveen.

Mijn eerste administratieve en financiële ervaringen zijn begonnen bij een Incassobureau. Na 7 jaar dienstverband vervolgde ik mijn carrière pad bij een Belasting en Administratiekantoor in Den Haag. Daar heb ik mijn professionele kennis en ervaring op het gebied van belastingzaken mogen op doen als Assistent Accountant.

Vervolgens gaf ik mijn carrière een boost als Finance Professional bij een internationale (beursgenoteerde) organisatie. Met een arbeidsverleden van ruim 21 jaar, heb ik besloten om voor mijzelf te starten onder de naam Van Lith Financial Consultancy, met als kenmerk (interim) Financial Controller en Administratieve Dienstverlener voor zowel Particulier, ZZP, MKB en VVE.

Flexibiliteit, service en klantgericht denken, waar ik al jarenlang garant voor sta, staat nog steeds centraal bij mij! Ik zie daarom ook uit naar een kostenbewuste en effectieve samenwerking binnen uw budget.

Als u op zoek bent naar een geduldige, betrouwbare en vooral vakkundige dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groet,

Wendy van Lith
Van Lith Financial Consultancy