Belastingaangifte particulieren

U bevindt zich hier:/Belastingaangifte laten doen
Belastingaangifte laten doen2019-02-11T10:59:30+00:00

Belastingaangifte laten doen? Heeft u deskundige hulp nodig bij het invullen van Belastingzaken aan huis? Van Lith Financial Consultancy kan u daarmee helpen.

Jaarlijks vóór 1 mei is het weer tijd om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Heeft u uitstel aangevraagd voor uw belastingaangifte over 2018, dan dient de aangifte vóór 1 september 2019 bij de Belastingdienst binnen te zijn! Wees niet te laat met uw aangifte, anders riskeert u een boete en vervelende brieven van de fiscus.

Van Lith Financial Consultancy kan u helpen bij het indienen van uw belastingaangifte en het aanvragen of wijzigen van uw voorlopige aanslag. Daarnaast de mogelijkheid tot middeling, waardoor u bij een hoge schommeling van uw inkomen een deel kan terugvorderen.

U kunt teveel betaalde belasting terug vragen over de laatste 5 kalenderjaren!

Het kan ook zijn dat u recht heeft op een toeslag, maar dat u niet weet hoe u de toeslag moet aanvragen. Het kan u veel geld schelen als de belastingdienst meebetaalt aan bijvoorbeeld de kinderopvang, door middel van deze toeslag!

Wilt u ook deskundige belastinghulp aan huis? Thuis en niet op kantoor, zodat u uw financiële gegevens niet mee over straat hoeft te nemen! Klik hieronder om verder te lezen.

Inkomstenbelasting
Jaarlijks vóór 1 mei
is het weer tijd om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen. De Belastingdienst verandert de regels omtrent de inkomstenbelasting continue. Daardoor is het voor particulieren vaak niet meer te overzien. Bent u bang dat u de aangifte niet goed invult met als gevolg dat u voor hoge boetes komt te staan? Door het inschakelen van een deskundige met professionele kennis van belastingzaken voorkomt u stress en boetes. Ik lever u de benodigde belastinghulp aan huis!

Voorlopige aangifte Inkomstenbelasting
Wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met hoge maandelijkse vaste kosten! Vraag dan een voorlopige aangifte inkomstenbelasting aan.

Hypotheek
U kunt hierbij denken aan de maandelijkse hypotheek. De vaste maandkosten voor iemand met een hypotheek kunnen gereduceerd worden door een voorlopige aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst aan te vragen. U krijgt dan niet éénmaal per jaar bij de aangifte inkomstenbelasting uw rentevoordeel terug, maar maandelijks een deel hiervan. Hierdoor worden uw vaste maandkosten lager.

Verschillende werkgevers
Werkt u bij verschillende werkgevers? Het kan zijn dat de werkgevers te weinig belasting over het loon hebben afgedragen. Achteraf komt u dus ongewenst voor een verrassing te staan en moet er alsnog belasting betaald worden door u zelf! Om dit te voorkomen, is het mogelijk via de voorlopige aangifte inkomstenbelasting maandelijks al een deel belasting af te dragen. Zo voorkomt u een jaarlijkse hoge kostenpost.

Teveel Belasting betaald?
Heeft u teveel belasting betaald? Dan vragen we dat geld terug in plaats van dat de fiscus het van u cadeau krijgt! Ook het gevoel dat u teveel belasting heeft betaald? Wilt u ook deskundige belastinghulp aan huis? Met deze service hoeft u uw financiële gegevens niet op te sturen of over straat te nemen!

Heeft u om de een of andere reden een wisselend inkomen gehad? Heeft u een transitievergoeding ontvangen of u bent minder gaan werken? De mogelijkheid dat u een bedrag van de fiscus terug kan vorderen! Eén van de voorwaarden is dat terugvorderen alleen kan als de aangifte inkomstenbelasting van drie aaneengesloten jaren definitief zijn. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor deze vorm van belastinghulp neem dan vrijblijvend contact op!

Wellicht heeft u recht op één van deze toeslagen! Om de toeslagen te kunnen ontvangen, dient er aan een aantal voorwaarden te worden voldaan. Doormiddel van mijn deskundigheid op dit gebied kan ik ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft!

  • Huurtoeslag (heeft u een huurwoning?)
  • Zorgtoeslag (bent u 18 jaar of ouder?)
  • Kindertoeslag (is uw kind onder de 18 jaar?)

Wij respecteren uw privacy. Deze website gebruikt alleen functionele cookies en legt geen persoonlijke gegevens vast. Ok